Uw steun is welkom

ideal logo

Mocht u de Ruilwinkel financieel willen ondersteunen?
Dan kan dit veilig via IDEAL.

Ja ik wil doneren

Gerda Degen

Kalender
Verjaardag

Openingstijden

De ruilwinkel Eygelshoven is een aantal maanden gesloten geweest i.v.m. het coranavirus.

We willen op maandag 6 juli weer openen vanaf 13.00 uur- 17.00 uur.

Omdat we maar een zeer beperkte ruimte hebben en weinig vrijwilligers om alles in goede banen te leiden, dient u op vrijdag 3 juli tussen 13.00 en 15.00 uur een telefonische afspraak te maken (045-5459795) voor maandag 6 juli,  we zijn dus alleen op maandagmiddag geopend van 13.00-17.00 uur.
Er kan door deze omstandigheden slechts één klant tegelijk in de ruilwinkel zijn, het dragen van een mondkapje is verplicht, evenals het tonen van de ledenpas.

Deze maatregelen gelden voor de hierop volgende twee weken, dus tot maandag 20 juli, daarna kunnen we zien hoe verder te gaan.

De ingang is ALLEEN bij de poort aan de Marktzijde en u dient buiten de poort te wachten, kom dus niet te vroeg voor uw afspraak, u kunt de ruilwinkel ALLEEN verlaten door de uitgang aan de Terbruggen-zijde om verwarring bij de poort aan de Marktzijde te voorkomen.

Deze uitzonderlijke huisregels zijn hopelijk van tijdelijke aard en getroffen voor uw en onze veiligheid en gezondheid, mogen we dus op uw medewerking rekenen?

Het bestuur

Verjaardag vrijwilligers

Mimi Dietzel
28.06.2043