Winkelmand is leeg

Uw steun is welkom

ideal logo

Mocht u de Ruilwinkel financieel willen ondersteunen?
Dan kan dit veilig via IDEAL.

Ja ik wil doneren

LogoWelkom in de webshop van de Ruilwinkel Eygelshoven.
Sinds de oprichting van de Ruilwinkel Eygelshoven eind 2014 zijn we alleen maar groter geworden, in begin 2017 zijn we zelfs moeten verhuizen naar onze huidige locatie Terbruggen 14 te Eygelshoven.
Verder hebben we de oude locatie aan de Christinastraat 52 te Eygelshoven mogen behouden voor het aanbieden van de toch wat grotere spullen. 

De showroom is op vrijdagmiddag geopend van 13:00 tot 14:00 uur, u kunt dan zonder afspraak de showroom binnenlopen om producten te leveren of afhalen.

Voor bezichtiging op locatie buiten de reguliere openingstijd kunt u een afspraak maken met de floormanger(s).


 


Badkamer (1)

Openingstijden

De ruilwinkel Eygelshoven is een aantal weken beperkt open geweest i.v.m. het coranavirus.

We willen  vanaf maandag 3 augustus weer openen op maandag- en dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur- 17.00 uur.

Omdat we maar een zeer beperkte ruimte hebben en weinig vrijwilligers om alles in goede banen te leiden, dient u op vrijdagmiddag  tussen 13.00 en 15.00 uur een telefonische afspraak te maken (045-5459795) voor maandag  en/of  dinsdag daaropvolgend

Er kan door deze omstandigheden slechts één klant tegelijk in de ruilwinkel zijn, het dragen van een mondkapje is verplicht, evenals het tonen van de ledenpas.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 30 sept., daarna kunnen we zien hoe verder te gaan.

De ingang is ALLEEN bij de poort aan de Marktzijde en u dient buiten de poort te wachten, kom dus niet te vroeg voor uw afspraak, u kunt de ruilwinkel ALLEEN verlaten door de uitgang aan de Terbruggen-zijde om verwarring bij de poort aan de Marktzijde te voorkomen.

Deze uitzonderlijke huisregels zijn hopelijk van tijdelijke aard en getroffen voor uw en onze veiligheid en gezondheid, mogen we dus op uw medewerking rekenen?

Het bestuur